Skip to main content

Welkom!

Delftse Studenten Tennis Vereniging Obvius is dit jaar haar negende jaar ingegaan en kan nu al gezien worden als één van de grootste studenten sportverenigingen van Delft. Obvius heeft al meer dan 370 leden en het merendeel van hen maakt uitvoerig gebruik van al de mogelijkheden die aangeboden worden.

Bij Obvius is niks verplicht, maar er worden vele mogelijkheden geboden. Deze mogelijkheden zijn er zowel op als naast de tennisbaan. Het belangrijkste bij Obvius is het tennis, maar de gezelligheid is ook zeker een niet te onderschatten punt binnen de vereniging!

Belangrijkste is uiteraard het tennis. Zo wordt er op dit moment op drie dagen training gegeven door ervaren trainers aan tennissers van alle niveaus en kan er door iedereen competitie worden gespeeld. Juist dit brede aanbod maakt Obvius zo populair: er is veel ruimte voor beginners, maar ook zeer ervaren spelers komen bij Obvius aan hun trekken. Er wordt gespeeld vanaf de 4e klasse gemengd en 3e klasse heren zondag competitie! Tegelijkertijd word er ook op zaterdag competitie gespeeld door vele beginnende enthousiastelingen die vooral de gezelligheid hoog in hun vaandel hebben staan.

 

Er zijn gedurende het jaar naast de trainingen en competitie binnen Obvius veel verschillende tennisactiviteiten, zoals de clubkampioenschappen, het Open Toernooi, clinics, interne toernooien en in de zomer gaan we een weekje op vakantie naar een toernooi ergens in Nederland. Daarnaast worden er ook bezoeken aan officiële tenniswedstrijden georganiseerd, zoals het bezoek aan de Davis Cup en het ABN Amro WTT.

Naast al deze tennisactiviteiten is Obvius ook actief buiten de tennisbaan. Er worden maandelijkse borrels gehouden in Grand Café de Sjees (achter het stadhuis op de markt), er is een introductieweekend en een verenigingsweekend. Daarnaast worden er gedurende het jaar nog een aantal andere activiteiten en feesten georganiseerd.

Oftewel: DSTV Obvius is meer dan alleen een sportvereniging en doet maar weinig onder voor de studentenverenigingen van Delft. Bovendien is Obvius open voor alle studenten van de TU en als je graag tijdens je studie door wilt gaan met tennissen of er juist mee wilt beginnen dan ben je bij Obvius aan het juiste adres. Lidmaatschap is maar 30 euro per jaar!

Mocht je geïnteresseerd zijn om bij Obvius te tennissen klik dan op "Inschrijven" in het menu op deze site.

 

Foto's

Komende tijd worden de foto's en filmpjes van activiteiten geüpload naar Flickr. In de vernieuwde website zullen de foto's weer zichtbaar zijn op de website. Klik hier voor de fotoalbums.

Open agenda

Om je afspraken van komend collegejaar nog beter te kunnen afstemmen met de activiteiten van Obvius is er nu een openbare digitale agenda!
 
Hierop kun je je abonneren, zodat deze agenda naast die van jezelf staat. De agenda staat hier (rechtermuisknop en dan het linkadres kopiëren).

Intro-activiteiten

Beste nieuwe Obvii,

De pagina waarop alle introductie-activiteiten staan is hier te vinden.

We hopen jullie natuurlijk te zien op deze activiteiten,
De Introductiecommissie

Conditietraining

Locatie: 
Unit Sport
Datum/Tijd: 
Wednesday, 3 September, 2014 - 20:30

Eerste borrel

Locatie: 
De Sjees
Datum/Tijd: 
Wednesday, 17 September, 2014 - 21:00

Openingstoernooi

Locatie: 
Unit Sport
Datum/Tijd: 
Thursday, 25 September, 2014 - 21:00

Introductie-etentje

Locatie: 
tba
Datum/Tijd: 
Wednesday, 17 September, 2014 - 19:00

Wissel ALV

Locatie: 
't Boterhuis, Markt 5-7
Datum/Tijd: 
Thursday, 11 September, 2014 - 20:00

Introductieweekend

Locatie: 
Scouting de Lier
Datum/Tijd: 
Friday, 5 September, 2014 (All day)
Syndicate content