Skip to main content

Just 2 It

For English, scroll down.

Welkom!

Delftse Studenten Tennis Vereniging Obvius is dit jaar haar tiende jaar ingegaan en kan nu al gezien worden als één van de grootste studenten sportverenigingen van Delft. Obvius heeft al meer dan 420 leden en het merendeel van hen maakt uitvoerig gebruik van al de mogelijkheden die aangeboden worden.

Bij Obvius is niks verplicht, maar er worden vele mogelijkheden geboden. Deze mogelijkheden zijn er zowel op als naast de tennisbaan. Het belangrijkste bij Obvius is het tennis, maar de gezelligheid is ook zeker een niet te onderschatten punt binnen de vereniging!

Belangrijkste is uiteraard het tennis. Zo wordt er op dit moment op drie dagen training gegeven door ervaren trainers aan tennissers van alle niveaus en kan er door iedereen competitie worden gespeeld. Juist dit brede aanbod maakt Obvius zo populair: er is veel ruimte voor beginners, maar ook zeer ervaren spelers komen bij Obvius aan hun trekken. Er wordt gespeeld vanaf de 4e klasse gemengd en 3e klasse heren zondag competitie! Tegelijkertijd wordt er ook op zaterdag competitie gespeeld door vele beginnende enthousiastelingen die vooral de gezelligheid hoog in hun vaandel hebben staan.

 

Er zijn gedurende het jaar naast de trainingen en competitie binnen Obvius veel verschillende tennisactiviteiten, zoals de clubkampioenschappen, het Open Toernooi, clinics, interne toernooien en in de zomer gaan we een weekje op vakantie naar een toernooi ergens in Nederland. Daarnaast worden er ook bezoeken aan officiële tenniswedstrijden georganiseerd, zoals het bezoek aan de Davis Cup en het ABN Amro WTT.

Naast al deze tennisactiviteiten is Obvius ook actief buiten de tennisbaan. Er worden maandelijkse borrels gehouden in Grand Café de Sjees (achter het stadhuis op de markt), er is een introductieweekend en een verenigingsweekend. Daarnaast worden er gedurende het jaar nog een aantal andere activiteiten en feesten georganiseerd.

Oftewel: DSTV Obvius is meer dan alleen een sportvereniging en doet maar weinig onder voor de studentenverenigingen van Delft. Bovendien is Obvius open voor alle studenten van de TU en als je graag tijdens je studie door wilt gaan met tennissen of er juist mee wilt beginnen dan ben je bij Obvius aan het juiste adres. Lidmaatschap is maar 30 euro per jaar!

Mocht je geïnteresseerd zijn om bij Obvius te tennissen klik dan op "Inschrijven" in het menu op deze site.

 

Goed verzekerd naar het buitenland!

Tennissen in het buitenland

Je had je dure racket maar een minuut uit het oog verloren maar nu is 'ie nergens meer te bekennen. Zonder reisverzekering kun je fluiten naar je geld. Daarom is het verstandig een reisverzekering af te sluiten met een hoge bagagedekking. Helaas hebben verzekeraars de vergoeding voor schade aan- en diefstal van sportuitrustingen gemaximeerd. De totale bagagedekking kan bijvoorbeeld 2500 euro bedragen, voor sportuitrustingen ligt dit bedrag bij de meeste verzekeraars tussen de 300 en 500 euro. Het is dan ook verstandig in de voorwaarden van de verzekeraar te bekijken wat de dekking voor sportuitrustingen is. Soms kan de dekking van een sportuitrusting worden uitgebreid met een aanvullende module.

Lustrumweek: Urban golf & Grill

Sluit de lustrumweek af met de unieke ervaring van een balletje slaan in het stadscentrum! Een uitdagend parcours vraagt om de juiste swing, en na afloop van deze sportieve activiteit sluiten we de week af onder het genot van een goede grill. Ook voor deze activiteit geef je je op via www.dstvobvius.nl/just2it.

Locatie: 
Centrum Delft / Delftse Hout
Datum/Tijd: 
Saturday, 2 May, 2015 - 14:00

Lustrumweek: Dies H2O - Kom aan boord, geen gemaar: Vier Obvius' 10e jaar!

1 mei wordt de verjaardag van Obvius alvast gevierd.

 

"     H2O - Kom aan boord, geen gemaar: Vier Obvius' 10e jaar!     "

Locatie: 
Thorboot
Datum/Tijd: 
Friday, 1 May, 2015 - 21:00

Lustrumweek: Clinic Jacco Eltingh + Lezing

Verbeter je tennis skills door deel te nemen aan de clinic met Neerlands tennistrots Jacco Eltingh! Geef je op via het bestelformulier op www.obvius.nl/just2it. Tussen de twee shifts in kun je de theorie nog eens in je opnemen tijdens de lezing die Eltingh verzorgt.

Locatie: 
Unit Sport / Unit Cultuur
Datum/Tijd: 
Thursday, 30 April, 2015 - 18:00

Lustrumweek: Maak kennis met tennis - Twin it 2 win it

Neem je huisgenoot, vriend, zus of andere non-Obvii mee naar dit toernooi en wordt de winnaar op de baan én in de kroeg! Om de teamband te versterken kleed je je als identieke tweeling, en ga je de meedogenloze strijd aan met andere koppels. De wedstrijd gaat na het tennisonderdeel verder in het Delfste nachtleven. Laat jullie aanwezigheid weten via www.dstvobvius.nl/just2it.

Locatie: 
Unit Sport / Centrum Delft
Datum/Tijd: 
Wednesday, 29 April, 2015 - 20:00

Sponsorbericht iTennis

Teamkleding 2015     Nike  - Adidas - Björn Borg - Head - Sjeng Sports - Wilson

Zomertoernooi 2015 - Fellenoord

Je sluit je collegejaar pas echt goed af als je meegaat op zomertoernooi!

Locatie: 
Eindhoven
Datum/Tijd: 
Saturday, 4 July, 2015 (All day)
Inschrijven voor: 
12/06/2015 (All day)

Inschrijving Clubkampioenschappen 2015 geopend

Lieve Obvii,

 

Eindelijk is het zover: de inschrijving voor de Clubkampioenschappen 2015, is geopend!

Syndicate content