Skip to main content

Davis Cup 2014

Het is nu tijd om definitief je Davis Cup kaartjes te bestellen. Dit kun je doen door te mailen naar externatdstvobvius [dot] nl met welke dagen je komt, of je blijft slapen, en of je een Davis Cup polo wilt (zie hier). Geef dit zo snel mogelijk en vóór a.s. vrijdag 1 augustus door! 

Locatie: 
Ziggo Dome, Amsterdan
Datum/Tijd: 
Friday, 12 September, 2014 - 09:00
Inschrijven voor: 
01/08/2014 - 09:00

Inschrijving Najaarscompetitie gesloten

Als je te laat was met inschrijven dan kan je je alsnog inschrijven voor de reservelijst.

De speeldata zijn  13, 20, 27 september, 4, 11, 18 en 25 oktober

 

 

Locatie: 
Unit Sport
Datum/Tijd: 
Thursday, 1 May, 2014 (All day)
Inschrijven voor: 
29/05/2014 - 18:00

Welkom!

Delftse Studenten Tennis Vereniging Obvius is dit jaar haar negende jaar ingegaan en kan nu al gezien worden als één van de grootste studenten sportverenigingen van Delft. Obvius heeft al meer dan 370 leden en het merendeel van hen maakt uitvoerig gebruik van al de mogelijkheden die aangeboden worden.

Bij Obvius is niks verplicht, maar er worden vele mogelijkheden geboden. Deze mogelijkheden zijn er zowel op als naast de tennisbaan. Het belangrijkste bij Obvius is het tennis, maar de gezelligheid is ook zeker een niet te onderschatten punt binnen de vereniging!

Belangrijkste is uiteraard het tennis. Zo wordt er op dit moment op drie dagen training gegeven door ervaren trainers aan tennissers van alle niveaus en kan er door iedereen competitie worden gespeeld. Juist dit brede aanbod maakt Obvius zo populair: er is veel ruimte voor beginners, maar ook zeer ervaren spelers komen bij Obvius aan hun trekken. Er wordt gespeeld vanaf de 4e klasse gemengd zondag competitie! Tegelijkertijd word er ook op zaterdag competitie gespeeld door vele beginnende enthousiastelingen die vooral de gezelligheid hoog in hun vaandel hebben staan.

Er zijn gedurende het jaar naast de trainingen en competitie binnen Obvius veel verschillende tennisactiviteiten, zoals de clubkampioenschappen, het Open Toernooi, clinics, interne toernooien en in de zomer gaan we een weekje op vakantie naar een toernooi ergens in Nederland. Daarnaast worden er ook bezoeken aan officiële tenniswedstrijden georganiseerd, zoals het bezoek aan de Davis Cup en het ABN Amro WTT.

Naast al deze tennisactiviteiten is Obvius ook actief buiten de tennisbaan. Er worden maandelijkse borrels gehouden in Grand Café de Sjees (achter het stadhuis op de markt), er is een introductieweekend en een verenigingsweekend. Daarnaast worden er gedurende het jaar nog een aantal andere activiteiten en feesten georganiseerd.

Oftewel: DSTV Obvius is meer dan alleen een sportvereniging en doet maar weinig onder voor de studentenverenigingen van Delft. Bovendien is Obvius open voor alle studenten van de TU en als je graag tijdens je studie door wilt gaan met tennissen of er juist mee wilt beginnen dan ben je bij Obvius aan het juiste adres. Lidmaatschap is maar 30 euro per jaar!

Mocht je geïnteresseerd zijn om bij Obvius te tennissen klik dan op "Inschrijven" in het menu op deze site.

 

Competitieshirts

Beste Obvii,

Zoals velen van jullie al hebben gemerkt zijn de competitieshirts binnen! Had je er wel één besteld, maar heb je die nog niet opgehaald, neem dan contact op met Wouter (penningmeesteratdstvobvius [dot] nl). In overleg kan je hem misschien bij je training of competitie ophalen, en anders bij het volgende TC toernooi.

Met vriendelijke groeten,

Het 9e bestuur der D.S.T.V. Obvius

Meerjarenplan enquete

De Meerjarenplan commissie heeft jouw hulp nodig om in de komende jaren Obvius proberen beter te maken.

Heb jij altijd al iets willen veranderen of denk je dat er dingen beter kunnen? Vul dan deze enquête in en help ons!
 

Locatie: 
Unit Sport
Datum/Tijd: 
Thursday, 1 May, 2014 (All day)

Hoe activeer ik mijn account? // How do I activate my account? en Hoe verander ik mijn naam? // How do I change my name?

Beste Obvii,

hierbij de procedure die jullie moeten volgen om je account op de nieuwe website te activeren:

Syndicate content