Skip to main content

Reservelijst Q4

Inschrijving voor de training gemist? Geef je nu op voor de reservelijst! Er zal dan contact met je worden opgenomen zodra er een plekje vrij is.

Locatie: 
Unit Sport
Datum/Tijd: 
Tuesday, 1 April, 2014 (All day)

Familietoernooi

Op 29 mei, op Hemelvaartsdag, vindt de vierde editie van het Obvius familietoernooi plaats. Dit is een toernooi waarbij je samen met je broer/zus, vader/moeder of ander familielid kan tennissen tegen andere koppels. Aangezien je je opgeeft met een partner, worden er deze dag alleen dubbels gespeeld. Rond 12 uur worden jullie verwacht met een kopje koffie en wat lekkers. Na het tennissen zal er, als het weer het toelaat, worden gebarbecued.

Locatie: 
Unit Sport
Datum/Tijd: 
Thursday, 29 May, 2014 - 12:00

Borrel

Woensdag 16 april is er weer een borrel! Als je tentamens al achter de rug zijn, is dit een goede manier om het lekker van je af te drinken. Als je nog een tentamen moet maken, dan kan je alsnog langs komen om even te ontspannen!

Locatie: 
De Sjees
Datum/Tijd: 
Wednesday, 16 April, 2014 - 21:00

Reservelijst Q4

Inschrijving voor de training gemist? Geef je nu op voor de reservelijst! Er zal dan contact met je worden opgenomen zodra er een plekje vrij is.

Locatie: 
Unit Sport
Datum/Tijd: 
Monday, 10 February, 2014 - 09:09

Welkom!

Delftse Studenten Tennis Vereniging Obvius is dit jaar haar negende jaar ingegaan en kan nu al gezien worden als één van de grootste studenten sportverenigingen van Delft. Obvius heeft al meer dan 370 leden en het merendeel van hen maakt uitvoerig gebruik van al de mogelijkheden die aangeboden worden.

Bij Obvius is niks verplicht, maar er worden vele mogelijkheden geboden. Deze mogelijkheden zijn er zowel op als naast de tennisbaan. Het belangrijkste bij Obvius is het tennis, maar de gezelligheid is ook zeker een niet te onderschatten punt binnen de vereniging!

Belangrijkste is uiteraard het tennis. Zo wordt er op dit moment op drie dagen training gegeven door ervaren trainers aan tennissers van alle niveaus en kan er door iedereen competitie worden gespeeld. Juist dit brede aanbod maakt Obvius zo populair: er is veel ruimte voor beginners, maar ook zeer ervaren spelers komen bij Obvius aan hun trekken. Er wordt gespeeld vanaf de 4e klasse gemengd zondag competitie! Tegelijkertijd word er ook op zaterdag competitie gespeeld door vele beginnende enthousiastelingen die vooral de gezelligheid hoog in hun vaandel hebben staan.

Er zijn gedurende het jaar naast de trainingen en competitie binnen Obvius veel verschillende tennisactiviteiten, zoals de clubkampioenschappen, het Open Toernooi, clinics, interne toernooien en in de zomer gaan we een weekje op vakantie naar een toernooi ergens in Nederland. Daarnaast worden er ook bezoeken aan officiële tenniswedstrijden georganiseerd, zoals het bezoek aan de Davis Cup en het ABN Amro WTT.

Naast al deze tennisactiviteiten is Obvius ook actief buiten de tennisbaan. Er worden maandelijkse borrels gehouden in Grand Café de Sjees (achter het stadhuis op de markt), er is een introductieweekend en een verenigingsweekend. Daarnaast worden er gedurende het jaar nog een aantal andere activiteiten en feesten georganiseerd.

Oftewel: DSTV Obvius is meer dan alleen een sportvereniging en doet maar weinig onder voor de studentenverenigingen van Delft. Bovendien is Obvius open voor alle studenten van de TU en als je graag tijdens je studie door wilt gaan met tennissen of er juist mee wilt beginnen dan ben je bij Obvius aan het juiste adres. Lidmaatschap is maar 30 euro per jaar!

Mocht je geïnteresseerd zijn om bij Obvius te tennissen klik dan op "Inschrijven" in het menu op deze site.

 

Hoe activeer ik mijn account? // How do I activate my account? en Hoe verander ik mijn naam? // How do I change my name?

Beste Obvii,

hierbij de procedure die jullie moeten volgen om je account op de nieuwe website te activeren:

Syndicate content