Skip to main content

Just 2 It

For English, scroll down.

Welkom!

Delftse Studenten Tennis Vereniging Obvius is dit jaar haar tiende jaar ingegaan en kan nu al gezien worden als één van de grootste studenten sportverenigingen van Delft. Obvius heeft al meer dan 420 leden en het merendeel van hen maakt uitvoerig gebruik van al de mogelijkheden die aangeboden worden.

Bij Obvius is niks verplicht, maar er worden vele mogelijkheden geboden. Deze mogelijkheden zijn er zowel op als naast de tennisbaan. Het belangrijkste bij Obvius is het tennis, maar de gezelligheid is ook zeker een niet te onderschatten punt binnen de vereniging!

Belangrijkste is uiteraard het tennis. Zo wordt er op dit moment op drie dagen training gegeven door ervaren trainers aan tennissers van alle niveaus en kan er door iedereen competitie worden gespeeld. Juist dit brede aanbod maakt Obvius zo populair: er is veel ruimte voor beginners, maar ook zeer ervaren spelers komen bij Obvius aan hun trekken. Er wordt gespeeld vanaf de 4e klasse gemengd en 3e klasse heren zondag competitie! Tegelijkertijd wordt er ook op zaterdag competitie gespeeld door vele beginnende enthousiastelingen die vooral de gezelligheid hoog in hun vaandel hebben staan.

 

Er zijn gedurende het jaar naast de trainingen en competitie binnen Obvius veel verschillende tennisactiviteiten, zoals de clubkampioenschappen, het Open Toernooi, clinics, interne toernooien en in de zomer gaan we een weekje op vakantie naar een toernooi ergens in Nederland. Daarnaast worden er ook bezoeken aan officiële tenniswedstrijden georganiseerd, zoals het bezoek aan de Davis Cup en het ABN Amro WTT.

Naast al deze tennisactiviteiten is Obvius ook actief buiten de tennisbaan. Er worden maandelijkse borrels gehouden in Grand Café de Sjees (achter het stadhuis op de markt), er is een introductieweekend en een verenigingsweekend. Daarnaast worden er gedurende het jaar nog een aantal andere activiteiten en feesten georganiseerd.

Oftewel: DSTV Obvius is meer dan alleen een sportvereniging en doet maar weinig onder voor de studentenverenigingen van Delft. Bovendien is Obvius open voor alle studenten van de TU en als je graag tijdens je studie door wilt gaan met tennissen of er juist mee wilt beginnen dan ben je bij Obvius aan het juiste adres. Lidmaatschap is maar 30 euro per jaar!

Mocht je geïnteresseerd zijn om bij Obvius te tennissen klik dan op "Inschrijven" in het menu op deze site.

 

Sponsorbericht iTennis

Teamkleding 2015     Nike  - Adidas - Björn Borg - Head - Sjeng Sports - Wilson

Zomertoernooi 2015 - Fellenoord

Je sluit je collegejaar pas echt goed af als je meegaat op zomertoernooi!

Locatie: 
Eindhoven
Datum/Tijd: 
Saturday, 4 July, 2015 (All day)
Inschrijven voor: 
12/06/2015 (All day)

Inschrijving Clubkampioenschappen 2015 geopend

Lieve Obvii,

 

Eindelijk is het zover: de inschrijving voor de Clubkampioenschappen 2015, is geopend!

Teamindeling Voorjaarscompetitie 2015 // Teams Spring competition 2015

Scroll down for English
 
 
De indeling is op 7 januari bekend gemaakt en vanaf vandaag ook 

Clubkampioenschappen

Dit nieuwe jaar brengt nieuwe gezelligheid en nieuwe topwedstrijden. Om te zien wie het scherpst het jaar begint, houden we van zondag 1 tot en met zondag 8 maart een onderlinge krachtmeting: de Clubkampioenschappen. 

Locatie: 
Unit Sport
Datum/Tijd: 
Sunday, 1 March, 2015 - 13:00
Inschrijven voor: 
08/03/2015 - 18:00

Met Qravel naar Roland Garros

If you wish to receive an invitation in English, please sent a mail to externatdstvobvius [dot] nl

Locatie: 
Parijs
Datum/Tijd: 
Thursday, 28 May, 2015 - 03:00
Inschrijven voor: 
11/01/2014 - 23:59

Wintersport Obvius Les Deux Alpes

Beste Obvii,

Locatie: 
Les Deux Alpes, Frankrijk
Datum/Tijd: 
Friday, 30 January, 2015 - 17:00
Inschrijven voor: 
14/11/2014 - 23:59

Running Dinner

Na het grote succes van vorig jaar is het weer zover: het running diner komt eraan! Donderdag 13 november is het tijd om gezellig een vorkje te prikken onder het genot van een drankje. Tijdens het running dinner dineer je aan verschillende keukentafels van mede-Obvii. Je geniet iedere gang bij iemand anders thuis. Het running dinner is ook de uitgelezen kans om te shinen met je kookkunsten!

Locatie: 
Delft
Datum/Tijd: 
Thursday, 13 November, 2014 - 18:30
Syndicate content