U bent hier:

Introductieactiviteiten

Elk jaar in september organiseert de Introductiecommissie allemaal activiteiten om nieuwe leden te betrekken bij de vereniging. Op deze pagina staat er een overzicht van wat voor activiteiten er georganiseerd worden.

Introductie BBQ

Bij deze intro BBQ zullen we gezellig samenkomen in Delftse Hout met alle nieuwe eerstejaars. Op deze BBQ kunnen jullie elkaar beter leren kennen en met meer kennissen een sportief jaar tegemoet gaan. Voor 2021 staat dit gepland op 2 september!

Introdiner + eerste borrels

Elk jaar organiseert de IC ook een introdiner en borrel. We gaan dan naar de Sjees, hier gaan we beneden eten en na het eten gaan we naar boven om nog gezellig te borrelen. Je kan je dan bij 8 of 9 september inschrijven, zo kunnen wij meer eerstejaars de kans geven om elkaar te leren kennen.

Introductieweekend

Bij dit introweekend gaan we met eerstejaars lekker een weekendje weg. Tijdens dit weekend gaan we met z'n allen activiteiten doen en samen eten. Verder komen er ook een aantal commissies langs zodat jullie daar alvast kennis mee kunnen maken. Verder hopen wij er een erg leuk weekend van te maken!

Introductietoernooi

Het introtoernooi is het beste moment om jouw goede tennisskills te laten zien. Tijdens dit toernooi wordt je gekoppeld aan een ouderejaars. Dit toernooi is één avond en er wordt om de zoveel tijd door gerouleerd zodat je tegen zo veel mogelijk mensen kan spelen.

Verjaardagen

Julie van der Zande

Julie van der Zande

Sponsoren