U bent hier:

Aanmeldingsformulier

If you want to fill in this form in English, change the website to English (EN).

Vul het volgende formulier in om lid te worden van D.S.T.V. Obvius. Je zal na het invullen een bevestiging ontvangen. Als de inschrijving gecontroleerd is door de secretaris zal je een welkomstemail ontvangen en een mail met inloggevens. 
De statuten en het huishoudelijk reglement en de privacyverklaring zijn hier te vinden:

Statuten

Huishoudelijk reglement

Privacyverklaring

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Jonger dan 18 jaar?

Als je op het moment van aanmelden jonger dan 18 jaar bent, moet een wettelijke vertegenwoordiger goedkeuring geven om lid te worden bij D.S.T.V. Obvius.

Ben je op dit moment dus onder de 18, laat het volgende document ondertekenen door een wettelijke vertegenwoordiger en voeg het ondertekende bestand toe met de naam Toestemming_voornaam_achternaam.pdf.

Toestemming lidmaatschap bij minderjarige_DSTV Obvius


Contactgegevens

Adresgegevens
Bankgegevens

Tennis

Via D.S.T.V. Obvius kun je lid worden van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen van een KNLTB lidmaatschap. Een KNLTB lidmaatschap is vooral handig voor het spelen van competitie en toernooien via de KNLTB. Een KNLTB lidmaatschap kan op elk moment worden aangevraagd via de secretaris van D.S.T.V. Obvius.

Ben je al lid (geweest) bij de KNLTB, vul dan hier je KNLTB nummer in, zodat je je rating kan behouden.

Wanneer je nog nooit getennist hebt kan je als rating 9 invullen.


Studie


OverigAlgemene voorwaarden

Ben je op de hoogte van de statuten, het huishoudelijk reglement en de privacyverklaring, accepteer je de daarin gestelde voorwaarden, geef je toestemming voor het afschrijven van €50 contributie en geef je toestemming voor de hieronder opgesomde gegevensverwerkingen? De documenten zijn te downloaden bovenaan deze pagina.
D.S.T.V. Obvius mag:

 • mij benaderen voor sportieve activiteiten van derden, bijvoorbeeld andere sportverenigingen of maatschappelijke dienstverleners.
 • foto’s en/of filmpjes van mij te publiceren op Facebook, onze website, de almanak, instagram, youtube en promotiemateriaal voor de vereniging.
 • mijn naam, e-mail, geboortedatum, telefoonnummer, KNLTB rating en bondsnummer via onze afgeschermde website beschikbaar stellen zodat andere leden mij kunnen benaderen.
 • mijn naam, e-mail, adres, telefoonnummer, geslacht en geboortedatum doorspelen naar de KNLTB voor een KNLTB-lidmaatschap.
 • mij na beëindiging van mijn lidmaatschap benaderen voor bijvoorbeeld een reünie of de Diës totdat ik hiervoor de toestemming intrek.

Verjaardagen

Jannik Geurts

Jannik Geurts

Anton Groot

Anton Groot

Beatriz Landau

Beatriz Landau

Activiteiten

 • Trainingen Q3 // Training Q3

  nog bezig tot 16 april

  Bekijken
 • Clubkampioenschappen // Club Championships

  20 tot 24 maart 2024

  Bekijken

Sponsoren