U bent hier:

CK 20/21

08/03/2021

 

Beste Obvii,

 

De jaarlijkse CK is terug met een gloednieuwe editie! Leg je ski’s of snowboard en hipste après-ski outfit alvast klaar, want het thema van dit jaar is niets minder dan 1 van de grootste ontbrekingen van het jaar, namelijk ‘Wintersport’. De CK week begint maandag 15 maart gaat door tot zondag 21 maart. De planning zal anders verlopen dan andere jaren door onze goede vriend Corona, maar daarom niet minder leuk! 

 

Er zijn nog wat onzekerheden over het precieze verloop, maar een aantal zaken staan al zeker vast. Zo staat er sowieso onder andere zondag 21 maart een Pubquiz op de planning waarbij vette prijzen mee te winnen zijn. Hiervoor hoef je je niet in te schrijven en kan je gewoon de zoomlink op de dag van de quiz joinen met je groepje van maximaal 4 personen. De bijhorende zoomlink is de volgende: https://tudelft.zoom.us/j/95644386502.

 

Ook kan je je voor de Crazy 35 inschrijven waarbij per dag 5 opdrachten gepubliceerd gaan worden tijdens de CK week. Ook hierbij horen welverdiende prijzen. Lijkt dit je ook leuk? Dan kan je je inschrijven via het formulier op je profiel.

 

Hiernaast doen we ons best om ervoor te zorgen dat er wedstrijden gespeeld kunnen worden. Dit is. helaas nog niet zeker, maar de inschrijvingen zijn geopend en je verliest er niets mee door je alvast in te schrijven! Meer informatie hierover is te vinden op het inschrijfformulier op je profiel.

 

Wij zijn heel enthousiast om er ondanks de omstandigheden een topweek van te maken en hopelijk jullie ook! Meer informatie volgt wanneer de precieze planning vast staat.

 

Groetjes van de commissie van het CK 2021 en we hopen jullie allemaal binnekort te zien :))

 

Sponsoren