U bent hier:

Club van 50

20/12/2021

De 'Club van 50' bestaat uit leden, oud-leden, vrienden, familie en relaties van Obvius die met een donatie van 50 euro de vereniging financieel ondersteunen. Deze kleine bijdragen maken een groot verschil voor de vereniging!

Het geld dat via de Club van 50 wordt binnengehaald wordt duurzaam in het belang van de vereniging besteed. Dus geen lagere bierprijs of goedkope feesten, maar bijvoorbeeld betere faciliteiten en middelen, zoals extra tennisballen en meer of goedkopere trainingen. Jaarlijks komt het bestuur met een plan hoe het geld uit dit potje wordt uitgegeven.

Een donatie geeft lidmaatschap tot de Club van 50 voor een looptijd van één jaar. Als dank voor uw steun krijgt u gedurende deze periode een eervolle vermelding op het Club van 50-bord. Daarnaast worden alle 'Club van 50'-leden normaal gesproken uitgenodigd om kosteloos deel te nemen aan het jaarlijkse familietoernooi of het oud-ledentoernooi, maar nu in tijden van Covid-19 is het niet nog zeker dat deze plaats kunnen vinden.

Voor vragen kunt u mailen naar: sponsoring@dstvobvius.nl

Lid worden kan via deze link. 

Sponsoren