U bent hier:

CK 2022

11/01/2022

Lieve Obvii,

Altijd al willen bewijzen dat jij de beste bent van de vereniging? Zet deze data dan direct in je agenda! 14 tot en met 20 maart is het eindelijk zover en beginnen de jaarlijkse clubkampioenschappen weer. 

De hele dag door zullen er wedstrijden worden gespeeld op verschillende niveau's, dus wees niet bang als je dit jaar bent begonnen met tennissen. Door de week heen zullen er ook diverse activiteiten plaatsvinden. Voor iedereen die beter overweg kan met een biertje dan met een bal; wees niet getreurd. In de avond zijn er activiteiten voor jou. Waaronder het befaamde spa goud toernooi. Natuurlijk kan deze week de leukste pubquiz van het jaar niet ontbreken!

Kortom, een week vol met tennis en gezelligheid met je mede-Obvii! Tot 14 maart!

Sponsoren