U bent hier:

Open Feest

07/03/2022

Lieve Obvii,
We mogen weer tot diep in de nacht partyen en daar moeten we gebruik van maken! Daarom organiseren wij (de AC) op vrijdag 1 april ons (bijna) jaarlijkse Open Feest. Dit jaar gaan we een avondje shinen in Stadsherberg De Mol in Delft met het thema: ‘Light Up Your World’. 

Obvii betalen 6 euro voor een kaartje en kunnen deze kopen op de site via "Activiteiten". Non-Obvii betalen 7 euro voor een kaartje en kunnen deze kopen via deze form: https://forms.gle/7GYbJa6w1veQSHqF8 . De kaartverkoop sluit op 23-03, dus wees er snel bij! 

Het is ook mogelijk om een mystery glow in the dark pakket te bestellen voor maar 4 euro! Dit pakket zal een aantal attributen bezitten waardoor jij er op 1 april stralender uit zal zien dan de rest. Dit pakket kan je in de week voor het feest ophalen ergens in Delft (informatie hierover zal nog volgen). Het belooft een schitterende avond te worden dus neem zeker al je huisgenoten, studievrienden en VVV’tjes mee! Tot dan!

Sponsoren