U bent hier:

SpoCo Anytime Fitness

03/04/2022

Beste Obvii,

De zomer komt snel dichterbij en dat is natuurlijk weer een goede reden om het bierbuikje kwijt te raken en vol te gaan werken aan je zomerlijf!

Daarom biedt de SpoCo in samenwerking met Anytime Fitness de mogelijkheid om GRATIS een bootcamp les bij te wonen op 14 april! De bootcamp wordt gegeven aan twee groepen, tussen 19:00 en 20:00 en tussen 20:00 en 21:00 uur. Als je daarna nog zin hebt om te sporten kan je gratis de avond verder sporten, dus dat is ook mooi meegenomen! Mocht je het heel erg naar je zin hebben bij Anytime, dan is het mogelijk een abonnement af te sluiten met korting.

Wacht niet te lang met inschrijven want er zijn er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar! Je kan je inschrijven via de website. 

De SpoCo

Sponsoren