U bent hier:

CoBo!

31/10/2022

Lieve Obvii,

Binnenkort is het zover. Het achttiende bestuur der D.S.T.V. Obvius viert dat ze nu officieel bestuur zijn doormiddel van een Constitutieborrel! De CoBo zal plaatsvinden op 11 november van 20:00 tot 02:00. Het zal een groot feest worden waarbij alle externe besturen ook worden uitgenodigd. Tijdens dit feest zullen de nieuwe bestuursleden de kans krijgen de bestuursdranken van haar externe verenigingen te proeven en hebben de leden de kans om de besturen van buiten delft te leren kennen.

Hopelijk zien we je op de borrel!
Liefs,
Bestuur 18

--------------------------------------------------------

Dear Obvii,

The eighteenth board of the D.S.T.V. Obvius celebrates that they are now official board by means of a CoBo! The CoBo will take place on 11 novmeber from 20:00 to 02:00. It will be a big party to which all external boards will also be invited. During this party, the new board members will have the opportunity to taste the board drinks of its external associations and the members will have the opportunity to get to know the boards from outside delft.

Hopefully we'll see you at the drink!
Love,
Board 18

Sponsoren