U bent hier:

SET 23 t/m 26 feb

05/12/2022

Lieve Obvii, 

De inschrijvingen voor SET zijn weer open! Het Slow Extern Toernooi zal plaatsvinden van 23 tot en met 26 februari in Nijmegen. Hoewel de inschrijfdeadline nog erg ver weg lijkt, is het goed om te weten dat er een maximum zit op het deelnemersaantal van de activiteiten, waaronder de cantus🍻. Schrijf je daarom snel in want, 🚨VOL=VOL🚨.

Inschrijven voor SET kan op toernooi.nl. Bij de inschrijving kun je naast het opgeven voor de activiteiten ook aangeven of je gebruik wil maken van het avondeten en/ of slaapplek🛏️. Ook voor de slaapplekken geldt, VOL=VOL.

Liefs Bestuur 18

---------------------------------------------
Dear Obvii

The registrations for SET are open again! The Slow External Tournament will take place from 23 to 26 February in Nijmegen. Although the registration deadline seems a long way off, it's good to know that there is a maximum on the number of participants of the activities, including the cantus 🍻. Register quickly because, 🚨 FULL = FULL 🚨.

You can register for SET at tournament.nl. When registering, in addition to specifying the activities, you can also indicate whether you want to use dinner and / or sleeping place 🛏️. Also for sleeping places, FULL = FULL.

Love Board 18

Sponsoren