U bent hier:

Almanak

14/04/2023

Hi lieve Obvii!

De langverwachte almanak 2021-2022 eindelijk daar!โœจ๐Ÿงš๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ‘‘
Met het Obvius Studentensprookje kijken we terug op een sprookjesachtig jaar waarin het studentenleven eindelijk weer een beetje terug op gang kwam. Lees alles over hoe het bestuur en de commissies het jaar ervaren hebben en over de activiteiten. Kom eindelijk te weten met welk sprookjesfiguur commissieleden zichzelf identificeren, en niet te vergeten; de regelboom!!๐Ÿ‘ธ๐Ÿพ๐Ÿ’‹๐Ÿธ->๐Ÿ‘ธ๐Ÿพ๐Ÿซ…๐Ÿผ
Dit alles in een boek met sprookjesachtige illustraties en de leukste foto's.๐Ÿฅณ

Bestel jouw almanak door je in te schrijven op de website bij activiteiten
https://dstvobvius.nl/nl/activiteiten/lijst/product/249/492

Liefs Almanakย commissieย 17

----------

Hi dear Obvii!

The long awaited almanac 2021-2022 finally here!โœจ๐Ÿงš๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ‘‘
With the Obvius Student Fairy Tale we look back on a fairytale year in which student life finally got going again. Read all about how the board and committees experienced the year and about the activities. Finally find out which fairy tale character committees identify with, not to mention; the kissing tree!!๐Ÿ‘ธ๐Ÿพ๐Ÿ’‹๐Ÿธ->๐Ÿ‘ธ๐Ÿพ๐Ÿซ…๐Ÿผ
All this in a book with fairytale illustrations and the best photos.

Order your almanac by registering on the website under activities
https://dstvobvius.nl/nl/activities/lijst/product/249/492

Love, Almanac committee 17

Sponsoren