U bent hier:

Dies

16/05/2023

Lieve Obvii,

10 juni wordt de vereniging een jaartje ouder: ⿡⿨! Dit willen we graag met je vieren op de Dies op 1 juni. Vanaf 22u ben je uitgenodigd bij de grote zaal beneden bij Cultuurlab (Brabantse Turfmarkt 9). Op het strandfeest krijgen de eerste aanwezigen een gratis drankje, en krijgen alle aanwezigen om 00u00 ook een gratis drankje. Daarnaast zal na 00u00 het kandidaatsbestuur bekend gemaakt worden! Je hoeft je niet aan te melden, het is vrije inloop!

------------------
Dear Obvii,

On the 10th of June the association is getting a year older: ⿡⿨! To celebrate this we'd like to invite you on to the Dies on June 1st. From 22hr onwards you're welcome at the large room downstairs at Cultuurlab (Brabantse Turfmarkt 9). On our beach party the first people to arrive will get a free drink, as well as all the guests that are present at 00hr00. Besides this, the candidate board will be revealed after 00hr00. There is no need to register, you're free to come when you like!

Sponsoren