U bent hier:

Verenigingsweekend 2023

28/09/2023

Lieve Obvii,

Lijkt het jou nou leuk om een heel weekend samen met je mede Obvii naar een mooie locatie in Brabant te gaan om allemaal leuke dingen te doen? Dan kan je je vanaf vandaag inschrijven via deze link: https://forms.gle/HXjVA2Ngey5SyMdV7

Het thema is dit jaar Golden Globvius! Verder kunnen we nog niet al te veel vertellen over de activiteiten maar het zal rond de 90 euro kosten en er zijn 40 plekken beschikbaar dus vol = vol. Ik zou zeggen trek je beste filmoutfit aan en kom 17 tot 19 november gezellig mee naar het verenigingsweekend!!

Liefs VW23💚💛

‼️ De voorinschrijving is nu gesloten, maar de kans dat er nog plekken beschikbaar zullen komen is zeker aanwezig. Dus houd de data vrij en sta klaar voor wanneer de inschrijvingen open gaan! ‼️

Sponsoren