U bent hier:

Clubkampioenschappen: Inschrijvingen zijn geopend!

18/01/2024

Beste Obvii,

De inschrijvingen voor de clubkampioenschappen zijn geopend! Ga jij de strijd aan tegen mede Obvii voor de titel clubkampioen? En heb jij de beste outfit tijdens de fundubbel? Ook dit jaar worden er naast de reguliere wedstrijden veel activiteiten georganiseerd waar jij aan mee kan doen! Deze activiteiten zullen te maken hebben met hét thema namelijk…… ‘’Mamma Mia, here we serve again’’! 

Voor het toernooi, de fundubbel en Spa Goud moet je je inschrijven via toernooi.nl. Bij de fundubbel heb je de mogelijkheid om met alle niveau's op de baan te staan! Zoek een dubbelpartner met minimaal twee punten rating verschil en jullie gaan samen in een uur tijd de strijd aan. Trek hierbij je mooiste outfit aan om extra in de prijzen te vallen! Ook kan je je inschrijven voor de pubquiz en het afsluitingsdiner via de Obvius website. Daarnaast organiseren we nog meer super leuke dingen naast de baan. Kortom genoeg leuke dingen, dus schrijf je snel in via de website en toernooi.nl!

Groetjes, CK💚

Sponsoren