U bent hier:

Competitie Battle

06/03/2024

Lieve Obvii,

Na de koude en donkere dagen is weer tijd om in vorm te komen voor de voorjaarscompetitie.
Doe daarom gezellig samen met je team mee aan de Competitie Battle!

De Competitie Battle vindt vier keer plaats op donderdag 28 maart, 4 april, 11 april en 18 april en bestaat uit een trainingsonderdeel en natuurlijk wedstrijden! Eerst zullen de VT's een clinic geven waarbij gefocussed wordt op enkel- en dubbeltactieken zodat je alles in huis hebt om wedstrijden binnen te slepen. Daarna volgt de battle waar jij met elke winst punten voor je competitieteam scoort. Het team dat aan het einde van de rit de meeste punten heeft, wint een mooie prijs dus trommel je team op en schrijf je hier in!

Hopelijk tot bij de Competitie Battle!

Kusjes, de TC

Sponsoren