U bent hier:

Club van 50

De Club van 50 bestaat uit leden, oud-leden, vrienden, familie en relaties van Obvius die met een donatie van 50 euro de vereniging financieel ondersteunen. Deze kleine bijdragen maken een groot verschil voor de vereniging!

Betere faciliteiten en middelen

Het geld dat via de Club van 50 wordt binnengehaald, wordt duurzaam in het belang van de vereniging besteed. Dus geen lagere bierprijs of goedkope feesten, maar bijvoorbeeld betere faciliteiten en middelen, zoals extra tennisballen en goedkopere trainingen. Jaarlijks komt het bestuur met een plan hoe het geld uit dit potje wordt uitgegeven.

Dankbetuiging

Een donatie geeft lidmaatschap tot de Club van 50 voor een looptijd van een jaar. Als dank voor je steun krijg je een eervolle vermelding op het Club van 50-bord. Daarnaast worden alle Club van 50-leden uitgenodigd om kosteloos deel te nemen aan het jaarlijkse familietoernooi of oud-ledentoernooi.

Lid worden?

Lid worden van de Club van 50 doe je door het digitale donatieformulier in te vullen. Voor vragen kun je terecht bij de sponsorcommissie die te bereiken is via sponsoring@dstvobvius.nl.

Verjaardagen

Vandaag is er niemand jarig

Sponsoren