U bent hier:

Tennis

Bij Obvius staat tennis uiteraard centraal. We hebben elke week trainingen, maar daarnaast tennissen we nog veel meer. We hebben onder andere toernooien, clinics en competities.

Trainingen
Er zijn elke week trainingen voor elk niveau. Deze trainingen zijn op de maandag- en dinsdag avond. Elk trainend lid heeft 1 keer per week training gedurende het hele jaar. Meer informatie over de trainingen is hier te vinden.

Competitie
D.S.T.V. Obvius doet elk jaar mee aan de voorjaarscompetitie en de najaarscompetitie van de KNLTB. Er zijn competitieteams van alle niveaus. Meer informatie over de competitie is hier te vinden.

Beastmode
De beastmode is een tennisclinic van een bekende tennisser. Deze geeft dan een speciale training over een specifiek onderdeel van het tennisspel. Er zijn meestal 4 beastmodes in een jaar.

Laddercompetitie
Van oktober tot en met maart speelt Obvius een laddercompetitie. Elke twee weken wordt je ingedeeld tegen een mede-Obvii. Wie wint gaat omhoog op de ladder, wie verliest gaat omlaag. Meer informatie over de laddercompetitie is hier te vinden.

Clubkampioenschappen
De Clubkampioenschappen worden 1 keer per jaar gehouden. Naast het tennistoernooi zijn hierbij ook nog verschillende activiteiten, zoals bijvoorbeeld een pubquiz.

Open toernooi
Het open toernooi is het officiële toernooi van Obvius. Hieraan kunnen spelers van andere verenigingen meedoen. Ook bij dit toernooi zijn er verschillende activiteiten naast het toernooi.

Externe toernooien
Er zijn weekendtoernooien van andere studententennisverenigingen die Obvius elk jaar bezoekt, met als belangrijkste het NSK (nationaal studenten kampioenschap). Ook in de zomer zijn er verschillende externe toernooien waar we samen heen gaan.

Delftse Derby
Tijdens de Delftse Derby neem Obvius het op tegen Tenniphil, ons Delftse tenniszusje. Leden van Obvius spelen vier woensdagen lang tegen leden van Tenniphil tijdens dit gezellige toernooitje.

Competitie uitwisseling
Als voorbereiding voor de voorjaarscompetitie wordt er samen met andere studententennisverenigingen een toernooitje georganiseerd. Dit jaar komen T.C. Ludica (Enschede) en STB (Breda) naar Delft in april voor het weekendtoernooi.

Vrij spelen
Met een X-abonnement is het altijd mogelijk om zelf een baan te reserveren en te gaan tennissen. Hier zitten geen kosten aan.

Verjaardagen

Kiara den Bak

Kiara den Bak

Sponsoren