U bent hier:

Laddercompetitie

Obvius heeft sinds dit jaar een laddercompetitie bij Clubladder. De competitie loopt van 17 oktober 2022 t/m 26 maart 2023 en zal bestaan uit 9 speelrondes.
Je kunt je hier inschrijven voor de laddercompetitie. Momenteel is er 1 enkel-ladder voor alle niveaus.

De laddercompetitie werkt als volgt: Je schrijft je in voor de ladder en geeft aan hoe vaak, en wanneer je kan spelen. Vervolgens deelt clubladder je in met een tegenstander die op de lijst bij jou in de buurt staat. Hier ontvang je een mail van en kan je met je tegenstander de wedstrijd inplannen. Na afloop van de wedstrijd kan je het resultaat invullen op de website van Clubladder. Als je wint zal je de ladder beklimmen en als je verliest zul je dalen.

De wedstrijd-duur kan je zelf met de tegenstander bepalen. De wedstrijd zal bepaald worden op basis van getelde games.

De laddercompetitie is in volle gang. Ook deze keer zijn er weer veel spannende wedstrijden gespeeld, maar ook waren er weer een aantal gemakkelijke wedstrijden. Zo zijn er meerdere keren wedstrijden gespeeld waarbij een iemand geen game heeft kunnen winnen. Een aantal spelers zijn weer een trede omhoog en voor sommigen is het helaas afgelopen. De voormalige nummer 1, Lucas Lemson, was de vorige ronde helaas al uitgeschakeld door Mathijs Kop (3). Hij blijkt echter ook niet de sterkste. Hij verloor in ronde 3 van Jippe van Daalen (4) met 7-12. Benieuwd of hij deze nieuwe nummer 1 positie kan volhouden. Deze en alle andere uitslagen van de Enkel Tennis ronde 3: 

Verjaardagen

Vandaag is er niemand jarig

Sponsoren