U bent hier:

Commissies

Bij Obvius worden veel activiteiten georganiseerd, variërend van toernooien tot borrels. Al deze activiteiten worden georganiseerd door de leden zelf en zijn onderverdeeld bij de commissies. Elke commissie wordt begeleid door minimaal één iemand van het bestuur, de QQ’er.

Hieronder is een overzicht van alle commissies bij Obvius en is per commissie aangegeven wat de taken en verantwoordelijkheden zijn. Elk jaar worden er mensen voor de commissies gevraagd. Lijkt het jou leuk om in een van deze commissies zitting te hebben, stuur dan een bericht naar bestuur@dstvobvius.nl.

Ben je lid? Log dan in en kijk bij mijn vereniging wie er allemaal in de commissies zitten en de leuke groepsfoto's die ze hebben!

Activiteitencommissie (AC) – De AC is verantwoordelijk voor het organiseren van gezelligheidsactiviteiten, met of zonder tenniscomponent. Er zijn jaarlijks terugkerende activiteiten, zoals competitieafsluitingsetentjes in het voor- en najaar, het familietoernooi in het voorjaar en een running dinner. Een overzicht van alle activiteiten is te vinden in de agenda. De AC is te bereiken via activiteiten@dstvobvius.nl.

Open Toernooicommissie (OT) – Deze commissie is de beste commissie en verantwoordelijk voor de organisatie van het Open Toernooi in juni. Voor meer informatie over het toernooi kan je terecht op deze pagina. De OT is te bereiken via opentoernooi@dstvobvius.nl.

Technische Commissie (TC) – De TC is verantwoordelijk voor het indelen van de trainingen en competities en de organisatie van de tennisgerelateerde activiteiten (bijvoorbeeld beastmodes). De commissie deelt elke periode de trainingen opnieuw in. De TC is te bereiken via technisch.obvius@gmail.com.

Adviescommissie – De adviescommissie bestaat uit oud-bestuursleden en voorziet het bestuur van gevraagd en ongevraagd advies. De adviescommisisie is te bereiken via bestuur@dstvobvius.nl.

Kascommissie – De kascommissie bestaat uit oud-bestuursleden en controleert de boekhouding van het huidige bestuur. De kascommissie is verplicht hiervan verslag te doen op de Algemene Ledenvergadering, welke minimaal twee keer per jaar plaatsvindt. De kascommissie is te bereiken via penningmeester@dstvobvius.nl.

Sponsorcommissie (SpoCo) - De SpoCo zorgt voor de acquisitie binnen Obvius. De commissie is misschien niet enorm bekend, maar zorgt voor een solide financiële basis voor de vereniging en is daarom ontzettend belangrijk! De SpoCo is te bereiken via sponsoring@dstvobvius.nl.

Clubkampioenschappencommissie (CK) – De CK organiseert de clubkampioenschappen in maart. Naast de organisatie van het toernooi, worden er activiteiten georganiseerd gedurende de week, bijvoorbeeld een tennistoto, pubquiz of een afsluitende avond met prijsuitreiking. De CK is te bereiken via ck@dstvobvius.nl.

Introductiecommissie (IC) – De IC is verantwoordelijk voor de organisatie van de activiteiten voor nieuwe leden. In augustus worden er tijdens de informarkt op maandag en de sportdag op woensdag in de OWee nieuwe leden geworven. Daarna organiseert de IC de introductie-activiteiten voor de nieuwe leden zoals het introductieweekend en het introductietoernooi. De IC is te bereiken via ic@dstvobvius.nl

Websitecommissie (WebCie) – De WebCie is verantwoordelijk voor het onderhoud van de website. Het gaat hierbij onder andere om het fixen van problemen met de website en het implementeren van nieuwe features. De WebCie is te bereiken via website@dstvobvius.nl.

Wintersportcommissie (CommisSki) – De CommisSki is verantwoordelijk voor het organiseren van de jaarlijkse wintersport. De CommisSki is te bereiken via commisski@dstvobvius.nl

Almanakcommissie – De Almanakcommissie is verantwoordelijk voor het maken van een jaarboek. Dit houdt in dat het hele jaar wordt vastgelegd in tekst en beeld in een mooi groen boek. De almanakcommissie is te bereiken via almanakobvius@gmail.com.

Verenigingsweekendcommissie (VW) - Elk jaar zal er weer een verenigingsweekend plaatsvinden. Dit is een weekend voor alle Obvii waarbij we een weekend weg zullen gaan en allerlei leuke dingen zullen doen! 

Mediacommissie (MediaCo) - De MediaCo zorgt ervoor dat er van alle activiteiten leuke foto's en filmpjes worden gemaakt. Verder zijn ze verantwoordelijk voor de promotieplanning van de vereniging en het beheer van de social media. 

Barcommissie (BarCo) - Dit jaar zal er een nieuwe commissie zijn. Nu er geborreld gaat worden op een privé locatie, is het nodig om onze eigen barbediening te hebben. De barcommissie is verantwoordelijk voor het openen, beheren en sluiten van de bar. Verder verzorgen ze ook eventuele thema avonden. 

Lustrumcommissie - In het 19e jaar zal er een lustrumcommissie worden opgezet die zich gaat bezig houden met de voorbereidingen voor het volgende lustrumjaar. Zij zullen een jaar organiseren met onder anderen een feest, een gala en een lustrumweek.

Verjaardagen

Jeroen Crompvoets

Jeroen Crompvoets

Lisa Goossens

Lisa Goossens

Folkert Post

Folkert Post

Sponsoren