U bent hier:

Commissies

Bij Obvius worden veel activiteiten georganiseerd, variërend van toernooien tot borrels. Al deze activiteiten worden georganiseerd door de leden zelf en zijn onderverdeeld bij de commissies. Elke commissie wordt begeleid door minimaal één iemand van het bestuur, de QQ’er.

Hieronder is een overzicht van alle commissies bij Obvius en is per commissie aangegeven wat de taken en verantwoordelijkheden zijn. Elk jaar worden er mensen voor de commissies gevraagd. Lijkt het jou leuk om in een van deze commissies zitting te hebben, stuur dan een bericht naar bestuur@dstvobvius.nl.

Ben je lid? Log dan in en kijk bij mijn vereniging wie er allemaal in de commissies zitten en de leuke groepsfoto's die ze hebben!

Raad van Advies – De Raad van Advies bestaat uit oud-bestuursleden en voorziet het bestuur van gevraagd en ongevraagd advies. De adviescommisisie is te bereiken via bestuur@dstvobvius.nl.

Raad van Tennis  De Raad van Tennis adviseert en helpt waar nodig bij alle tennisgerelateerde zaken. Zo vindt er regelmatig overleg plaats met de Commissaris Technische Zaken en met wedstrijdleiders van georganiseerde toernooien. Verdere uitleg over de Raad van Tennis is hier te vinden. Mocht je de Raad van Tennis willen bereiken, kun je contact opnemen met Marek Klucovska.

Activiteitencommissie (AC) – De AC is verantwoordelijk voor het organiseren van gezelligheidsactiviteiten, met of zonder tenniscomponent. Er zijn jaarlijks terugkerende activiteiten, zoals het open feest, het familietoernooi, een running dinner, de competitieafsluitingsetentjes in het voor- en najaar, en de dies, de verjaardag van Obvius. Een overzicht van alle activiteiten is te vinden in de agenda. De AC is te bereiken via activiteiten@dstvobvius.nl.

Barcommissie (BarCo) – De Barcommissie is verantwoordelijk voor het openen, beheren en sluiten van de bar bij Cultuurlab. Hier wordt ongeveer een keer per maand geborreld op donderdag en tijdens de competitie worden hier competitieborrels gehouden in het weekend. Verder verzorgen ze ook eventuele thema avonden, zoals een karaoke- of casinoborrel! 

Clubkampioenschappencommissie (CK) – De CK organiseert de clubkampioenschappen in maart. Naast de organisatie van het toernooi, worden er activiteiten georganiseerd gedurende de week, bijvoorbeeld een tennistoto, pubquiz of een afsluitende avond met prijsuitreiking. De CK is te bereiken via ck@dstvobvius.nl.

Galacommissie (Galaco) – De Galacommissie organiseert het (half)-lustrumgala, dat in november plaatsvindt. De Galaco begint voor de zomervakantie en zorgt ervoor dat er weer een geweldig galafeest wordt neergezet. Hier zit vaak een thema aanvast en in aanloop naar het gala wordt er een gala acitviteit georganiseerd en op de avond zelf organiseren ze een diner voor het feest. De Galaco is te bereiken via gala@dstvobvius.nl.

Groenfeestcommissie – De Groenfeestcommissie bestaat uit een lid van Obvius en leden van de andere groene verenigingen in Delft. Samen organiseren zij het Groenfeest in het voorjaar. 

Introductiecommissie (IC) – De IC is verantwoordelijk voor de organisatie van de activiteiten voor nieuwe leden. In augustus is de IC aanwezig tijdens de parade op zondag, de infomarkt op maandag en de sportdag op woensdag in de OWee om mogelijke nieuwe leden over Obvius te vertellen. Daarna organiseert de IC de introductie-activiteiten voor de nieuwe leden zoals het introductieweekend en het introductietoernooi. De IC is te bereiken via ic@dstvobvius.nl

Jaarboekcommissie – De Jaarboekcommissie is verantwoordelijk voor het maken van een jaarboek. Dit houdt in dat het hele jaar wordt vastgelegd in tekst en beeld in een mooi groen boek. Ook zoeken zij de foto's uit die op de instagram worden geplaatst en in het jaarboek worden gebruikt. De Jaarboekcommissie is te bereiken via almanak@dstvobvius.nl.

Kascommissie – De kascommissie bestaat uit oud-bestuursleden en controleert de boekhouding van het huidige bestuur. De kascommissie is verplicht hiervan verslag te doen op de Algemene Ledenvergadering, welke minimaal twee keer per jaar plaatsvindt. De kascommissie is te bereiken via penningmeester@dstvobvius.nl.

Open Toernooicommissie (OT) – Deze commissie is verantwoordelijk voor de organisatie van het Open Toernooi in juni. Met een groep van acht Obvii zet je een week vol tennis en activiteiten neer voor leden en externen. Kijk ook op de OT instagram hoe het afgelopen jaren ging (@obviusopen). Voor meer informatie over het toernooi kun je ook terecht op deze pagina. De OT is te bereiken via opentoernooi@dstvobvius.nl.

Pre-competitietoernooicommissie (LOBcie) - De LOBcie zorgt ervoor dat het pre-competitietoernooi samen met de studententennisverenigingen T.C. Ludica uit Enschede en STB uit Breda wordt georganiseerd in april. Dit is een weekend waarin de drie verenigingen samenkomen in Delft voor een tennistoernooi en veel gezelligheid!

Sponsorcommissie (SpoCo) - De SpoCo zorgt voor de acquisitie binnen Obvius. De commissie is misschien niet enorm bekend, maar zorgt voor een solide financiële basis voor de vereniging en is daarom ontzettend belangrijk! De SpoCo is te bereiken via sponsoring@dstvobvius.nl.

Technische Commissie (TC) – De TC is verantwoordelijk voor het indelen van de trainingen en competities en de organisatie van de tennisgerelateerde activiteiten (bijvoorbeeld beastmodes). De commissie deelt elke periode de trainingen opnieuw in. De TC is te bereiken via technisch@dstvobvius.nl.

Verenigingsweekendcommissie (VW) - Elk jaar zal er weer een verenigingsweekend plaatsvinden. Dit is een weekend voor alle Obvii waarbij we een weekend weg zullen gaan en allerlei leuke dingen zullen doen! De Verenigingsweekendcommissie is te bereiken via verenigingsweekend@dstvobvius.nl.

Websitecommissie (WebCie) – De WebCie is verantwoordelijk voor het onderhoud van de website. Het gaat hierbij onder andere om het fixen van problemen met de website en het implementeren van nieuwe features. De WebCie is te bereiken via website@dstvobvius.nl.

Wintersportcommissie (CommisSki) – De CommisSki is verantwoordelijk voor het organiseren van de jaarlijkse wintersport. Zij gaan in de voorjaarsvakantie in februari met een groep Obvii een week skiën, snowboarden en après-skiën. De CommisSki is te bereiken via commisski@dstvobvius.nl

 
 

Verjaardagen

Ruben Timmermans

Ruben Timmermans

Sponsoren